УНІВЕРСАЛЬНИЙ ПРИСТРІЙ SPRANGA ВІД VIRO (ІТАЛІЯ). ЗАХИСТУ ПОТРЕБУЮТЬ НЕ ТІЛЬКИ ВХІДНІ ДВЕРІ

Сьогодні, коли мова йде про те, щоб максимально захистити, наприклад, житлове приміщення або офіс, мінімізувати ризик несанкціонованого проникнення в приміщення – в більшості випадків розглядаються варіанти посилення захисту вхідних дверей, як основного шляху можливого проникнення.

Безсумнівно, правильно підібраний сучасний замок, надійний циліндр і міцна захисна дверна фурнітура, дуже важливі в забезпеченні ефективного захисту приватного або корпоративного об’єкта. Але, зараз ми розповімо вам про один дуже цікавий і ефективний пристрій, який захистить приміщення від проникнення шляхом злому не тільки «з боку» дверей, а й від проникнення через вікно або балкон.

Накладні засуви SPRANGA (Шпранга) від італійського виробника VIRO (Віро) – ідеальне рішення для посилення захисту вікон, скляних дверей, віконниць. Пристрій забезпечує високий ступінь захисту від злому і висвердлювання, оскільки встановлюється повністю всередині приміщення, завдяки чому доступ до пристрою зовні неможливий.

Надійність, яку забезпечує пристрій SPRANGA, доповнюється простотою його установки і користування. Пристрій легко може бути встановлений в горизонтальному або вертикальному положенні. Довжину засува SPRANGA можна як зменшити, так і збільшити, використовуючи спеціальний набір пропонований виробником VIRO.

Всі складові елементи SPRANGA (корпус, ригелі, броненакладка циліндра) виготовляються зі сталі, завдяки чому пристрій має високий рівень стійкості до вигину і злому.

Сьогодні бренд VIRO пропонує кілька модифікацій засува SPRANGA:
SPRANGA універсальна;
SPRANGA універсальна електронна;
SPRANGA з регульованим замикаючим засувом;
SPRANGA з фіксованим замикаючим засувом.

Крім універсальної SPRANGA, дуже цікавим продуктом безпеки є засув, в який включена електронна складова. Суть її в наступному. Всередину пристрою встановлюється SIM-карта, за допомогою якої в разі спроби злому на телефонний номер власника пристрій надсилає тривожне повідомлення. Пам’ять пристрою може зберігати до 5-ти телефонних номерів, на кожний з яких будуть надіслані тривожні повідомлення. Власник, отримавши таке повідомлення, може зателефонувати на номер SIM-карти, яка встановлена в SPRANGA, і, завдяки вбудованому в пристрій мікрофону, послухати, що відбувається на місці. Перевага цієї функції полягає в тому, що власник може легко переконатися, чи дійсно відбулася спроба злому і прийняти відповідне рішення щодо подальших дій. Щоб активувати «сигналізацію» достатньо перед виходом закрити SPRANGA ключем.

 

Передбачені кілька кольорів обробки, які дозволяють обрати найбільш вдалий для вашого інтер’єру пристрій захисту SPRANGA:
– білий;
– алюмінієвий сірий;
– коричневий;
– чорний.

Слід зазначити, що засуви SPRANGA можуть бути встановлені не тільки на профільні вікна, на балконні двері, або на віконниці. Пристрій з легкістю також здатний посилити захист вхідних, міжкімнатних дверей або підйомно-поворотних гаражних воріт.

Унікальна конструктивна особливість SPRANGA полягає в тому, що її встановлення на поверхню профілю вікна (балконних дверей) не заважає роботі штатного поворотно-відкидного механізму і дозволяє відкривати вікно (балконні двері) в режимі «провітрювання».

Засуви SPRANGA від VIRO здатні функціонувати з будь-якими циліндрами стандарту EuroDIN і, отже, можуть бути частиною системи контролю та моніторингу доступу або Майстер-системи.

Нагадаємо, що крім SPRANGA асортимент продукції безпеки VIRO також включає:
– універсальні навісні, врізні, накладні замки;
– циліндри і аксесуари;
– електромеханічні замки;
– дверні дотягувачі;
– ручки «антіпаніка»;
– замки для меблів;
– замки для велосипедів, скутерів, мотоциклів;
– сейфи (у тому числі для готелів) і сейфові шафи.

Цікаво, що слоганом італійської компанії, під яким виготовляється вся продукція VIRO, є вираз «Non risparmiare in sicurezza per pochi soldi, rischi di perdere molto» (італ. – Заощадивши на безпеці, ви ризикуєте втратити більше).

Отримати більше інформації про пристрій SPRANGA та іншу продукцію безпеки VIRO, а також придбати її можна, звернувшись до найближчого Центру продажу – офіційного партнера СПВ Компані Лтд.

Залишити відповідь