MUL-T-LOCK® ENTR™ – ЗРУЧНІСТЬ. КОНТРОЛЬ. БЕЗПЕКА.

Автор: Тарас Барабаш, менеджер Інноваційні ЗАМКОВІ технології  

Електромеханічний моторний замок MUL-T-LOCK® ENTR™ – це новітнє рішення замикання, що поєднує захист механічного циліндра  MUL-T-LOCK® Interactive+ стандарту High Security зі зручністю та функціональністю новітніх електронних технологій  «Smart Lock».

Замок ENTR™ (Ентр) перетворює звичайні двері в «розумні». Користувач отримує інтелектуальне рішення замикання, що дозволяє керувати замком безпосередньо зі смартфона, планшета та інших пристроїв керування контролю доступу. ENTR™ (Ентр) надає безпечний, зручний, без використання механічних ключів, контроль доступу до ваших дверей, завдяки поєднанню продуктів високої безпеки MUL-T-LOCK®  та сучасних передових технологій.

Зручність.

Абсолютно всі двері з циліндрами EuroDin можуть бути обладнані замком ENTR™. Для цього зніміть свій старий циліндр, встановіть ENTR™ і все – користуйтесь та контролюйте доступ!
Простий монтаж – не потребує прокладання дротів чи додаткової підготовки дверей. Просте та інтуїтивно зрозуміле керування. У користувача існує низка способів для зачинення та відчинення дверей. ENTR™ дозволяє керувати дверима через мобільний додаток, сканер відбитків пальців, пульт дистанційного керування чи через кодову панель. Користувачу достатньо вибрати найзручніший варіант або їх поєднання саме для себе.

Через мобільний додаток ENTR™ Ви завжди можете зачинити чи відчинити двері безпосередньо зі свого смартфона чи планшета з технологією Bluetooth 4.0 під керуванням операційних систем Android (версії 4.3 та вище) чи  iOS (версії 7 та вище). За допомогою мобільного додатку Ви можете створювати, дублювати та видаляти віртуальні електронні eKey ключі. Також додаток дозволяє отримувати повідомлення про стан дверей (зачинені/відчинені), рівень зарядки акумулятора.

Функціонування замка від батареї дозволяє не залежати від зовнішнього живлення та кабелів. Також використання саме акумулятора позбавляє користувача витрат коштів та часу на купівлю звичайних батарейок, і дозволяє зберігати природу, залишаючись «зеленим».
Акумуляторна батарея має дві опції зарядки – звичайними та бездротовими зарядними пристроями. Тобто Ви завжди можете просто та зручно підтримувати свій ENTR™ в робочому стані.

Контроль.
ENTR™ (Ентр) дозволяє суміщати декілька пристроїв для контролю та управління замком. Таким чином користувач задовольнить  свої потреби у будь-якому разі.

Fingerprint ENTR™

Настінний сканер відбитків пальця Fingerprint ENTR™ – зчитувач, який комутується із замком ENTR™ за допомогою бездротового  каналу передачі даних. Надає користувачу контроль та функціональність, дозволяючи керувати авторизацією до 20 користувачам. Фукціонал  дозволяє швидко додавати, змінювати права та видаляти  користувачів. Простий монтаж та програмування.

Touchpad ENTR™



Настінна сенсорна кодова панель Touchpad ENTR™ – кодова панель, яка також комутується із замком ENTR™ за допомогою бездротового  каналу передачі даних. Надає контроль та функціональність ідентично до сканеру Fingerprint
ENTR™ . Як і всі керуючі елементи ENTR™, панель Touchpad ENTR™  дозволяє керувати авторизацією до 20 користувачам. Фукціонал  дозволяє швидко додавати, змінювати права та видаляти  користувачів. Простий монтаж та програмування – без прокладання дротів.

Пульт ДК ENTR™

Пульт дистанційного керування ENTR™ – простий у використанні інструмент із однією кнопкою. Пультом  можна відчиняти та зачиняти двері як ззовні, так і з середини. Просте додавання до системи та блокування в разі втрати. Замок здатен підтримувати до 20 пультів.

Мобільний додаток дозволяє налаштовувати ENTR™ відповідно до потреб та переглядати статус: тихий режим,автономне/ручне керування, рівень заряду акумуляторної батареї.

За допомогою мобільного додатку ENTR App завжди можна переглянути, хто має електронний ключ від Ваших дверей.

Безпека.

Свобода від ключів – керування замком за допомогою криптостійкого каналу зв’язку. В разі втрати пульта дистанційного керування його достатньо видалити з пам’яті замка та замінити на новий, прописавши його.
У разі втрати смартфона його також достатньо відмінити у своєму замку.
Резервне відчинення замка механічним ключем, захищеним від несанкціонованого дублювання, із патентованою технологією на базі перевіреного часом та досвідом професіоналів циліндра MUL-T-LOCK®Interactive+ стандарту High Security.

Додаткова технічна інформація про елементи ENTR™ наведена у таблицях:

Відео про Електромеханічний моторний замок MUL-T-LOCK® ENTR™  на нашому каналі можна переглянути за посиланням

Залишити відповідь