ЗРУЧНІСТЬ, КОНТРОЛЬ ТА БЕЗПЕКА – ЕЛЕКТРОМЕХАНІЧНИЙ МОТОРНИЙ ЗАМОК MUL-T-LOCK® ENTR™


Технологія, яка найнадійніші двері зробить ще більш безпечними і перетворить їх на «розумні». ENTR™ – поєднання захисту механічного циліндра MUL-T-LOCK® Interactive+® стандарту Hi Security із зручністю та функціональністю передових електронних технологій Smart Lock.

Електромеханічний моторний замок MUL-T-LOCK® ENTR™ є інтелектуальним рішенням замикання, що дозволяє дистанційно керувати замком за допомогою криптостійкого каналу зв’язку. Зміст такого дистанційного керування полягає у тому, що воно може здійснюватись за допомогою кількох наступних пристроїв:

за допомогою смартфона або планшета з технологією Bluetooth через мобільний додаток ENTR™ APP. Додаток дозволяє налаштовувати технологію відповідно до власних потреб та переглядати статус: тихий режим; автономне або ручне керування; отримати інформацію про те, хто має електронний ключ до дверей з подальшим керуванням користувачами; дізнатись про стан дверей (зачинені/відчинені) та рівень заряду акумуляторної батареї;

пульт дистанційного керування. Простий у використанні пристрій з однією кнопкою, яким можна відчиняти та зачиняти двері як ззовні, так і зсередини. Замок здатен підтримувати до 20 таких пультів;

настінний сканер відбитків пальця Fingerprint ENTR™ – зчитувач, що комутується з замком за допомогою бездротового каналу передачі даних. Пристрій надає контроль та функціональність, дозволяючи керувати авторизацією до 20 користувачів;

настінна сенсорна кодова панель Touchpad ENTR™. Як і сканер відбитків пальця Fingerprint ENTR™, кодова панель комутується з замком за допомогою бездротового каналу передачі даних і дозволяє керувати авторизацією до 20 користувачів.

Перераховані вище пристрої, як і технологія загалом, характеризуються простотою монтажу та програмування, надають безпечний, зручний, без використання механічних ключів, контроль доступу до приміщень. Технологія ENTR™ дозволяє суміщати декілька пристроїв контролю та управління замком. І, таким чином, користувачу необхідно лише обрати той пристрій, який найкраще задовольнить його потреби та вимоги до безпеки.

Замок MUL-T-LOCK® ENTR™ максимально простий у монтажі, не потребує прокладання дротів чи додаткової підготовки дверей. Він може бути встановлений абсолютно у всі двері з циліндрами EuroDin – для цього достатньо зняти старий циліндр і встановити ENTR™.

Додатковою перевагою цього продукту безпеки є функціонування замка від акумулятора, що дозволяє не залежати від зовнішнього живлення. Акумуляторна батарея має дві опції зарядки – звичайний та бездротовими зарядними пристроями.

Доступне резервне відкриття замка механічним ключем, захищеним від несанкціонованого дублювання, із патентованою технологією на базі циліндра MUL-T-LOCK® Interactive+®.

Отже, MUL-T-LOCK® ENTR™ – це простий та інтуїтивно зрозумілий у керуванні замок, основними перевагами якого є:
– простота монтажу (не потребує додаткових отворів та прокладання дротів);

– робота від акумулятора (не залежить від зовнішнього живлення);

– безпечний кодований бездротовий зв’язок між елементами системи;

– варіативність пристроїв керування;

– циліндр MUL-T-LOCK® Interactive+® класу High Security;

– клас захисту IP44.

Саме MUL-T-LOCK® ENTR™ здатний значно підсилити надійність і збільшити рівень безпеки будь-яких дверей, не потребуючи при цьому внесення жодних змін до конструкції самих дверей, а також надати процесу керування замком сучасності і більшої функціональності за допомогою новітніх електронних технологій.

Отримати повну інформацію про електромеханічний моторний замок MUL-T-LOCK® ENTR™, а також замовити та придбати його, можна, звернувшись до найближчого Центру продажу – офіційного партнера «СПВ Компані Лтд.».

Залишити відповідь